Vi er den naturlige samarbejdspartner

Vi har mange års erfaring og speciale indenfor maskinflytninger, fabriksflytninger og servicearbejde

Maskinflytning - Multimontøren

Hos Multimontøren har vi mange års erfaring og speciale indenfor maskinflytninger, fabriksflytninger og servicearbejde. Vi har gennem årene opbygget et solidt grundlag, for at være serviceminded og sætte kvalitetsarbejde i højsædet.

Vi bestræber os altid på at udvide vores kompetence områder, således at vi kan være fleksible og altid opfylde vores kunders ønske og behov.

Vi står altid klar med et løsningsforslag og handlingsplan, til at løse enhver tænkelig opgave i både ind- og udland. Vi kan levere en samlet løsning, med demontering, baksning, transport, montering og servicearbejde, så der kun er behov for én leverandør.

Når vi arbejder med løfte og flytteopgaver, overholdes alle gældende sikkerhedsregler samtidig med at alt naturligvis er fuldt forsikret.

Personlig kundekontakt

For at opnå den bedst mulige service for vores kunder, er den personlige kundekontakt en vigtig del af vores arbejde. Forud for ethvert projekt, vil hver kunde få tildelt sin personlige kontaktperson, som vil være ansvarlig for hele projektet, samt fremtidige henvendelser. Dette sikre en fælles forståelse og sikkerhed for at kundens ønsker og behov til hver en tid imødekommes.

Sikkerhed altid på højeste niveau

Under et hvert projekt er det hos Multimontøren et krav, at sikkerheden altid er på højeste niveau. Sikkerheden indgår som en naturlig del af planlægningen forud for ethvert projekt, således at alle involverede kender de enkelte procedurer hvorved opgaverne altid løses forsvarligt.

For at bibeholde sikkerheden på et højt niveau, udføres der jævnligt vedligeholdelse og eftersyn af alt materiel, så disse altid overholder gældende sikkerhedsmæssige krav.

Gode samarbejdspartnere sikrer stor fleksibilitet

Gennem årene har vi indgået samarbejdsaftaler med forskellige leverandører, for at opnå en fleksibilitet der kan stå mål med vores kunders ønsker og behov. Dette har medført en udvidelse af vores kompetenceområder og herigennem muligheden for at tilbyde vores kunder en samlet løsning.

Da der benyttes flere leverandører med hver deres kompetenceområder, opnår vi en stor fleksibilitet i forhold til at kunne løse en bred vifte af opgaver.