Vi har specialiseret os i alle typer af maskinflytninger - både små og store

Hos Multimontøren har vi specialiseret os i maskinflytninger, og kan være behjælpelige med stort set alle typer og størrelser. En maskinflytning kan omfatte demontering, baksning, transport og montering som én samlet løsning.

På denne måde vil I altid være sikret en effektiv maskinflytning med minimale driftsforstyrrelser og unødvendige produktionstab.

Maskinflytning når det passer jeres virksomhed - 24/7

Måtte der være ønske om maskinflytningen uden for normal arbejdstid, kan vi også være behjælpelig med dette. Hos Multimontøren arbejdes der på alle tidspunkter af døgnet hele året rundt – når det passer jeres virksomhed.

Hvis der er tale om flytning af flere maskiner, kan det betale sig at flytte udenfor normal arbejdstid, som f.eks. weekender og ferier, på den måde kan driftsforstyrrelserne minimeres.

Maskinflytning som en samlet løsning, så behøver i kun én leverandør

En maskinflytning foretaget af os kan omfatte demontering, baksning, transport og montering af maskinen.

Demontering af maskinen

Skulle der være ønske om demontering og klargøring før baksning af maskine, kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi står for al demontering af tilslutninger såsom el, ventilation og udsugning samt sikre maskinen, så denne kan flyttes forsvarligt og i henhold til alle sikkerhedsmæssige regler.

Baksning af maskine(r)

Når demonteringen er gennemført, vil vi stå for baksning af maskinen (op til 50 ton) til ny position i fabrikshallen eller transport til ny lokalitet.

Hvis maskinen skal transporteres til ny lokalitet, vil vi stå for den efterfølgende baksning af maskinen til ønskede position, så monteringen kan forløbe så optimalt som muligt.

Transport af maskinen

Ved transport af maskiner til ny lokalitet, kan vi være behjælpelig med organisering af både læsning/aflæsning og efterfølgende baksning til ønskede position, samt montering.

Ved transport af maskiner sørger vi for, at dette sker under kontrollerede og sikre forhold, hvor kun godkendt og vedligeholdt udstyr benyttes. Det sikre at maskinerne altid leveres i samme stand som ved afhentning, så de igen kan indgå i driften.

Opsætning af maskinen

Efter endt transport eller baksning af maskinen, kan vi også stå for den efterfølgende montering. Måtte der være behov for specifikke leverandører til dette, kan vi også sørge for organiseringen i samarbejde med jeres virksomhed, så maskinen hurtigt kan indgå i driften igen.

Er der behov for en efterfølgende servicering af maskinen, kan vi tilbyde en Serviceaftale så er i sikret en vedligeholdt maskinpark med minimale driftsforstyrrelser.

Skal vi være behjælpelig med en maskinflytning?

Hos Multimontøren kan jeres virksomhed altid få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Fuld forsikret når vi flytter maskiner


Hver maskinflytning er dækket af vores forsikringer med en dækningssum op til 1,000,000 DKK.

Der er naturligvis mulighed for at forhøje forsikringsbeløbet, hvis det vurderes at værdien af maskinen overstiger dækningssummen.

Så er der altid fuld dækning under maskinflytningen, hvis uheldet skulle være ude.

Maskinflytning - Multimontøren Maskintransport - Multimontøren Kraneftersyn - Multimontøren Maskinbaksning - Multimontøren Pallereoller - Multimontøren Serviceaftale - Multimontøren Maskinflytning - Multimontøren